Hlavní obsah

Kanonýři se v Manchesteru hodlají posunout do nejlepší čtyřky

Šlágrem devátého kola Premier League je nedělní souboj Manchesteru City s Arsenalem. Ambiciózní domácí stíhají suverénní Chelsea, Londýňané v případě tříbodového zisku svěřence trenéra Manciniho vystřídají na druhé příčce.

Foto: Phil Noble, Reuters

Útočník Manchesteru City Carlos Tevéz se raduje z branky.

Článek

Manchester City ve čtvrtek porazil v Evropské lize Lech Poznaň díky hattricku Adebayora 3:1, v Premier League si před týdnem přivezl vítězství 3:2 z Blackpoolu. Na lavičce už by měl být uzdravený italský útočník Mario Balotelli. Ve formě je Tevez, který v posledních 31 ligových zápasech vstřelil 28 gólů.

Arsenal v úterý rozstřílel v Lize mistrů Doněck 5:1, v lize si naposledy poradil 2:1 s Birminghamem. Kouč Wenger nemůže počítat s Wilsherem, který je distancovaný. Kanonýrům se venku nedaří, vyhráli jediné z posledních osmi ligových utkání.

V období 1994-2006 dokázal Arsenal vyhrát sedm zápasů v řadě na trávníku Manchesteru City. Ovšem ve třech z posledních čtyř ligových utkání doma Citizens dokázali Kanonýry porazit.

Na vítězství Manchesteru City si můžete vsadit v kursu2,36, na výhru Arsenalu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,95. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,07.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama