Hlavní obsah

Sparta kolaps z EL hodlá odčinit v Liberci

Nepochopitelně zpackaný závěr utkání Evropské ligy proti Lausanne hodlají fotbalisté Sparty napravit v Liberci. Po porážce Plzně v Mladé Boleslavi může mistr snížit svoji ztrátu na vedoucí příčku. Severočeši by se ovšem rádi vzdálili pásmu sestupu.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Ilustrační foto

Článek

Liberec poslední dva zápasy prohrál, nejprve v Teplicích 0:1 a minulý týden 1:3 v Edenu s Bohemians 1905. Jediný gól vstřelil Breznaník. Nejlepším střelcem týmu je čtyřgólový Andrej Kerič.

Spartě se mimo svůj stadion daří, jen vedoucí Plzeň má na svém kontě více bodů. Po důležité výhře v Olomouci ale Pražané doma podlehli Teplicím. A minulý týden v závěru přišli o povinné vítězství nad druholigovým švýcarským klubem z Lausanne v Evropské lize.

V minulé sezoně Sparta porazila doma Liberec 2:0, góly vstřelili Holenda a Kadlec. Severočeši hráli již od osmé minuty bez vyloučeného Keliče. Jarní odveta skončila remízou 2:2. Liberec poslal do vedení Vulin, dvěma góly otočil skóre Kucka. Čtrnáct minut před koncem zařídil dělbu bodů Papoušek.

Na vítězství Liberce si můžete vsadit v kursu 3,21, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,2. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama