Hlavní obsah

Třinec hodlá Pardubicím oplatit vyřazení v play-off

Nepříliš úspěšní byli v první čtvrtině Tipsport extraligy hokejisté Pardubic. Mistrovský tým bez několika opor tápe a v tabulce je až na desátém místě. V pondělí Východočeši přivítají Třinec, který má o motivaci postaráno. Stále útočí na špici tabulky, Pardubicím navíc chce oplatit vyřazení z posledního play-off.

Foto: Alexandra Mlejnková , ČTK

Třinecký Radek Bonk (vlevo) v potyčce s Jiřím Cetkovským z Pardubic - archivní foto.

Článek

Pardubice naposledy byly blízko vítězství na Spartě, ještě v 58. minutě vedly po gólu Mezeie. Pak ale vyrovnal Smoleňák a v samostatných nájezdech rozhodl Výborný. Východočeši doplácejí na mizerné výkony doma. Z jejich stadionu se body v minulé sezoně vozily jen výjimečně, letos jsou Pardubice před vlastními fanoušky nejhorší v extralize. A pouhých 26 vstřelených gólů hovoří za vše, i poslední Kladno má na svém kontě 28 vstřelených branek.

Třinec se může po čtrnácti zápasech pochlubit produktivní ofenzívou, jen Vítkovice a Zlín byly stejně úspěšné. V minulém kole ale Oceláři nedokázali překonat obranu Brna, které si odvezlo tři body po vítězství 3:0.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

Loni v play-off sice Třinec vyhrál úvodní čtvrtfinále v Pardubicích, ty pak ale uspěly čtyřikrát v řadě a nastartovaly se k jízdě za titulem. V základní části Pardubice třikrát Třinec hladce porazily, Oceláři uspěli jedinkrát. V probíhající sezoně si Pardubice odvezly z Třince vítězství 3:1.

Na vítězství Pardubic si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Třince vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,72. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama