Hlavní obsah

Sparta se z krize pokusí vykročit v Mladé Boleslavi

Velice napjatá situace je u hokejistů Sparty. Pražané byli před sezonou řazeni mezi největší favority, ale po patnácti zápasech jsou v tabulce Tipsport extraligy předposlední. Cestu vzhůru hodlá Sparta zahájit v předehrávce 33. kola v Mladé Boleslavi.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Trenéři pražské Sparty David Volek (vlevo) a Miloš Holaň jsou pod tlakem - ilustrační foto.

Článek

Středočeši jsou v tabulce desátí, před Spartou mají jen tříbodový náskok. V minulém kole prohráli 0:1 v Brně, gól nedali ani předtím doma poslednímu Kladnu. Klubovou produktivitu vede Tomáš Divíšek s 10 (4+6) body.

Sparta je venku zoufalá. Jediný bod získala v Plzni za porážku 3:4 po samostatných nájezdech. Zbývajících sedm zápasů prohrála v základní hrací době. Naposledy Pražané vyhořeli na ledě posledního Kladna, které se tak soupeři přiblížilo na rozdíl tří bodů. Nejistá je pozice trenéra Holaně.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V minulé sezoně se Spartě na Mladou Boleslav velice dařilo. Tři ze čtyř utkání vyhrála, jednou podlehla 1:2 po samostatných nájezdech.

Na vítězství Mladé Boleslavi si můžete vsadit v kursu 2,4, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,25. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Reklama