Hlavní obsah

Hokejová Sparta s novými trenéry hostí Plzeň

První zápas s novými trenéry čeká ve čtvrtek na hokejisty Sparty. Ti se přes tradičně vysoká očekávání potácejí u dna tabulky, což odnesli trenéři Holaň a Volek. Nahradili je Miloslav Hořava a Radim Rulík, kteří své nové svěřence v premiéře povedou proti Plzni.

Foto: Stanislav Peška, ČTK

Nová trenérská dvojice hokejové Sparty, zleva hlavní trenér týmu Miloslav Hořava a jeho asistent Radim Rulík.

Článek

Sparta sice naposledy vyhrála 2:0 v Mladé Boleslavi, trenéry ani tříbodový zisk nezachránil. Na jejich místa přišel tandem, který měl vést královéhradecký tým v Kontinentální lize. Tam se ale Východočeši neobjevili.

Plzeň také nemá příliš důvodů k radosti. Vítěz základní části minulého ročníku se ve vyrovnané tabulce sice osmý, ale na předposlední Spartu má jen tříbodový náskok. V minulém kole Indiáni porazili rozjeté České Budějovice 4:2. V čele produktivity Tipsport extraligy je Tomáš Vlasák, třetí je kapitán Západočechů Martin Straka.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V první čtvrtině Plzeň porazila Spartu 4:3 po samostatných nájezdech, rozhodl Straka. V minulé sezoně každý tým zvítězil dvakrát. Z toho Sparta jednou po prodloužení a Plzeň jednou po samostatných nájezdech.

Na vítězství Sparty si můžete vsadit v kursu 2,1, na výhru Plzně vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,6. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Reklama