Hlavní obsah

Sparta hodlá v Edenu snížit ztrátu na vedoucí Plzeň

Podruhé během podzimu by fotbalisté Sparty rádi zvítězili v Edenu. Slavii v jejím mateřském stánku již zdolali, nyní se postaví dalšímu vršovickému celku – Bohemians 1905. Klokani jako tradičně bojují o udržení, před posledním Ústí nad Labem mají náskok pouhého jednoho bodu.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Bony Wilfried se objímá s Tomášem Řepkou po vítězství Sparty v Liberci.

Článek

Fotbalistům Bohemians 1905 azyl v Edenu svědčí. Ještě v něm neprohráli, ke třem vítězstvím přidali tři remízy (Slavia, České Budějovice, Ostrava). V minulém kole Bohemka prohrála v Olomouci 1:3, její jediný gól vstřelil Škoda.

Sparta naposledy zvítězila 2:1 v Liberci, když nepříznivé skóre otočila v posledních sedmi minutách Kweukem a Wilfriedem (ten má na svém kontě již sedm gólů). Mimo svůj stadion je Sparta druhá nejlepší v lize, ze sedmi utkání pět vyhrála. Podlehla jen na úvod soutěže v Hradci Králové a v Českých Budějovicích.

V minulé sezoně Sparta doma remizovala s Klokany 0:0, na jaře si ale odvezla vítězství 2:0 (Holenda, Žofčák). Bohemka neporazila v první lize Spartu téměř devět let, v posledních sedmi zápasech jí vstřelila jediný gól.

Na vítězství Bohemians 1905 si můžete vsadit v kursu 4,07, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,75. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články