Hlavní obsah

Překvapení sezony Mohuč ve šlágru o vedení hostí druhý Dortmund

Souboj vedoucí Mohuče s druhým Dortmundem je jasným tahákem víkendového programu fotbalové bundesligy. Domácí šokují skvělými výkony, z devíti zápasů vyhráli osm a na třetí Hannover mají osmibodový náskok. Dortmund je ovšem v těsném závěsu, na FSV ztrácí pouhé dva bodíky.

Foto: Ralph Orlowski, Reuters

Fotbalisté Mohuče se radují z branky

Článek

Mohuč sice vypadla z Německého poháru po mizerném výkonu s druholigovými Cáchami, v bundeslize ale kraluje. Díky poslednímu vítězství 1:0 v Leverkusenu se vrátila do čela tabulky, jediný gól vstřelil Ivanschitz v 70. minutě.

Dortmund v minulém kole zaváhal, jen remizoval 1:1 s Hoffenheimem. Prvenství v tabulce tak musel přenechat právě Mohuči. Navíc Borussia ve středu prohrála v Německém poháru na trávníku třetiligového lídra Kickers Offenbach po pokutových kopech.

Vzájemná bilance jasně hovoří pro Mohuč. S Dortmundem totiž prohrála jediné z osmi bundesligových utkání, pět z nich ovšem skončilo remízou.

Na vítězství Mohuče si můžete vsadit v kursu 2,67, na výhru Dortmundu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,45. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,8.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama