Hlavní obsah

Hokejovou Spartu s novými trenéry čeká derby na Slavii

První zápas novým trenérům hokejistů Sparty vyšel, doma porazili Plzeň. Nyní svěřence Miloslava Hořavy a Radima Rulíka čeká prestižní zápas na Slavii, která se v úvodu sezony rovněž trápí. Oba pražské kluby jsou v tabulce Tipsport extraligy překvapivě nízko.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Trenér Sparty Miloslav Hořava na střídačce

Článek

Slavia je dokonce až dvanáctá, její mladý tým zejména před vlastními fanoušky tápe. Vyhrál jen dva ze sedmi zápasů a v bilanci domácích zápasů je nejhorší z extraligové čtrnáctky. V minulém kole sešívaní vedli po gólu Růžičky v Českých Budějovicích, které ale otočily skóre na 5:1. Produktivitu vede se 13 body (7+6) Michal Vondrka, zbytek týmu se trápí.

Sparta dokonce ve svém kádru nemá jediného hokejistu, který by už v sezoně získal deset bodů. Po porážce na Kladně se rozhodlo o odvolání trenérů Holaně a Volka, kterým nepomohlo ani následné vítězství v Mladé Boleslavi. Noví trenéři zahájili svoji misi výhrou 3:0 na d Plzní, dva góly vstřelil Hromas, skóre otevíral Salcido.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V minulé sezoně Slavia dokázala Spartu porazit třikrát ve čtyřech vzájemných zápasech, Holešovičtí vyhráli jen v poslední čtvrtině. Úvodní letošní zápas pro sebe získala díky čtyřgólové třetí třetině Sparta poměrem 5:3, dvakrát se trefil Smoleňák.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 2,25, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,44. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,9.

Reklama