Hlavní obsah

Jablonec i Mladá Boleslav se v dohrávce chtějí rehabilitovat za pohárový kolaps

Důležitý zápas čeká v pondělní dohrávce 14. kola Gambrinus ligy na fotbalisty Mladé Boleslavi. Ti nastoupí v Jablonci, a pokud zvítězí, bodově se dotáhnou na třetí Olomouc. Severočeši ale na svého soupeře ztrácejí jen tři body a v případě vítězství jej v tabulce přeskočí. Oba celky hodlají napravit nedávné zaváhání v tuzemském poháru.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Jan Chramosta z Mladé Boleslavi se raduje z gólu, který vstřelil Liberci.

Článek

Jablonci se doma velice daří, vyhrál pět ze sedmi zápasů a podlehl jen vedoucí Plzni. V minulém kole Severočeši zvítězili 3:1 v Ostravě, góly vstřelili Pekhart, Loučka a Piták.

Mladá Boleslav venku spoléhá na pevnou defenzívu, v šesti zápasech vstřelila čtyři góly a jen pětkrát inkasovala. Naposledy Středočeši ve šlágru kola přestříleli Plzeň 4:3 a připravili lídrovi první porážku v sezoně.

V minulé sezoně vyhrál oba vzájemné zápasy Jablonec. Nejprve doma gólem Haurdiče 1:0, na jaře si pak z Mladé Boleslavi odvezl vítězství 2:1. Jeho góly vstřelili Lafata a Kovařík, domácí jen v poslední minutě korigovali Chramostou.

Na vítězství Jablonce si můžete vsadit v kursu 2,25, na výhru Mladé Boleslavi vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,11. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama