Hlavní obsah

Mistrovské Pardubice hodlají v cestě vzhůru pokračovat i v Liberci

Ve zlepšených výkonech pokračují hokejisté Pardubic. Mistrovský celek bodoval v šesti zápasech v řadě a v tabulce Tipsport extraligy se posunul na páté místo. V úterním 18. kole se Východočeši představí na ledě šestého Liberce.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Autor gólu Pardubic Libor Pivko se raduje se spoluhráči.

Článek

Bílí tygři mají stejně bodů jako Pardubice, doma se jim ale letos příliš nedaří. V minulém kole Liberec prohrál v Plzni 2:3, jeho góly vstřelili Trončinský a Dušek.

Pardubice naposledy ještě v šest minut před koncem prohrávaly s Litvínovem 1:3, pak ale snížil Pivko a po necelé minutě vyrovnal Pineault. Stejný hráč poté rozhodl v prodloužení. V bilanci venkovních utkání jsou Pardubice nejlepší v soutěži s 17 body.

Úvodní vzájemné klání v sezoně Liberec s Pardubicemi prohrál 0:2, góly hostí vstřelili Somík a Pivko. V minulé sezoně oba týmy vyhrály své domácí zápasy, ve třech ze čtyř případů byl rozdíl jediného gólu.

Na vítězství Liberce si můžete vsadit v kursu 2,15, na výhru Pardubic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,53. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama