Hlavní obsah

Rossoneri hodlají madridskému Realu oplatit porážku

Dva týdny starou porážku chtějí fotbalisté AC Milán vrátit madridskému Realu. Španělé se v základní skupině Ligy mistrů radovali z domácího vítězství 2:0, góly vstřelili Cristiano Ronaldo a Mesut Özil. Madrid si v případě vítězství zajistí postup do jarního osmifinále.

Foto: Heino Kalis, Reuters

Cristiano Ronaldo je ve skvělé formě - ilustrační foto.

Článek

AC Milán je v tabulce Serie A na třetím místě o bod za městským rivalem Interem, na vedoucí Lazio Řím ztrácejí Rossoneri pět bodů. Naposledy v lize AC prohrálo šlágr proti Juventusu Turín 1:2, jediný gól domácích vstřelil Ibrahimovič.

Real je v čele nejvyšší španělské soutěže, před druhou Barcelonou má jednobodový náskok. V devíti zápasech vstřelil sympatických 25 gólů. Naposledy vyhrál 3:1 v Alicante. Na místo činu se vrací trenér José Mourinho, který v minulé sezoně trénoval Inter. Oba milánské celky hrají na stejném stadionu. Realu chybí jediný gól ke vstřelení 700. gólu v evropských pohárech. Druhý v tomto hodnocení Bayern Mnichov jich má na svém kontě 453.

Oba týmy dohromady šestnáctkrát vyhrály PMEZ nebo Ligu mistrů (9x Real – 7x AC Milán). Italský klub před rokem ve stejné fázi dokázal na San Bernabeu zvítězit, dvakrát se trefil Pato. V Miláně skončil zápas remízou 1:1.

Na vítězství AC Milán si můžete vsadit v kursu 3,1, na výhru Realu Madrid vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama