Hlavní obsah

Neškodní Ďáblové se pokusí chytit na ledě šampiona NHL

Málokdo očekával, že po získání kanonýra Iljy Kovalčuka budou hokejisté New Jersey po třinácti zápasech nejhorším týmem NHL. Ďáblové jsou neškodní a místo střeleckých hodů mají na svém kontě nejméně nastřílených gólů. Chytit se Devils pokusí na ledě posledního šampiona Chicaga.

Foto: Ray Stubblebine, Reuters

Ilja Kovalčuk v dresu New Jersey

Článek

Blackhawks jsou sice v čele Centrální divize, ale pronásledovatelé St. Louis a Detroit ztrácejí pouhé dva body. A mají pět zápasů k dobru. Chicago naposledy prohrálo v New Yorku s Rangers 2:3, porážce nezabránily ani trefy Kopeckého a Kanea. Týmovému kanadskému bodování vévodí Patrick Sharp s 16 body (10+6).

Ruský kanonýr Kovalčuk dokonce nedávno musel na tribunu, když podle zámořského tisku nestihl týmovou schůzku a kouč MacLean jej nenasadil do zápasu. Devils v pondělí prohráli ve Vancouveru 0:3. Mizernou produktivitu signalizuje i to, že nejvíce bodů (7) má na svém kontě Dainius Zubrus. Hrozivých 10 záporných bodů má na svém kontě český útočník Patrik Eliáš.

V minulé sezoně Chicago doma porazilo New Jersey hladce 5:1, dubnovou odvetu Ďáblové doma prohráli 1:2 po samostatných nájezdech.

Na vítězství Chicaga si můžete vsadit v kursu 1,91, na výhru New Jersey vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,17. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,7.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama