Hlavní obsah

Sparta se hodlá v Lausanne rehabilitovat za poslední kolaps

Nepochopitelně přišli před dvěma týdny fotbalisté Sparty o výhru nad Lausanne. Nyní český mistr může nečekaný závěrečný kolaps odčinit v odvetě ve Švýcarsku.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Pamič ze Sparty (vpravo) se snaží odebrat míč Steubleovi z Lausanne.

Článek

Lausanne na Letné získalo první bod ve skupině F, předtím podlehlo CSKA Moskva 0:3 a v Palermu 0:1. V tabulce druhé nejvyšší švýcarské soutěže je Lausanne na prvním místě, o víkendu vyhrálo 3:1 v Kriensu.

Sparta si po zbytečné ztrátě s Lausanne zlepšila náladu ligovými výhrami v Liberci a nad Bohemians 1905, postrádat bude zraněného Kušníra. Přes drobnou virózu by měl nastoupit útočník Wilfried.

Před dvěma týdny šlo Lausanne na Letné do vedení po gólu Meoliho, Sparta ale během necelé čtvrthodiny vstřelila tři góly a do kabin šla s vedením 2:1. Dvakrát se prosadil Wilfried, jednou Kucka. Po přestávce ale v 75. minutě snížil Steuble a v šesté minutě nastavení zařídil překvapivou remízu Silvio.

Na vítězství Lausanne si můžete vsadit v kursu 3,6, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,92. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama