Hlavní obsah

Hokejisté Třince hájí vedení v Českých Budějovicích

Šlágrem nedělního 20. kola Tipsport extraligy je souboj Českých Budějovic s vedoucím Třincem. Jihočeši jsou v tabulce třetí a na vlastním ledě odjížděli do šaten bez bodu jedinkrát. Třinec zase kraluje hodnocení venkovních zápasů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Obránce Třince Lukáš Krajíček před Kůrkou ze Sparty

Článek

České Budějovice po domácí kanonádě 7:1 proti Kladnu nevstřelili v Pardubicích ani gól a prohráli na ledě mistra 0:3. Na čele klubové produktivity je Milan Gulaš se 13 body, přes deset bodů získalo dalších pět jeho spoluhráčů.

Třinec je nejúspěšnějším celkem na kluzištích soupeřů, v devíti utkáních získal 18 bodů. Naposledy Oceláři porazili v prestižním duelu Zlín 2:1, v prodloužení rozhodl veterán Peterek. V první dvacítce produktivity Tipsport extraligy má Třinec pět zástupců.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V první čtvrtině České Budějovice vedly po dvaceti minutách v Třinci po gólech Martynka a Romana Pšurného, Oceláři během 24 sekund ve druhé třetině vyrovnali. V prodloužení faul hostujícího Melichara potrestal Polanský.

Na vítězství Českých Budějovic si můžete vsadit v kursu 2,1, na výhru Třince vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,6. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Reklama