Hlavní obsah

Ďáblové se z poslední příčky v NHL mohou dostat v duelu s Buffalem

Značně nespokojení mohou být fanoušci hokejistů New Jersey. Jejich miláčci jsou nejhorším týmem NHL, když v patnácti zápasech získali jen devět bodů. Ve středu se Ďáblové utkají s Buffalem, které je v tabulce východní konference předposlední.

Foto: ČTK/AP

Hokejisté New Jersey Devils, vlevo trenér John MacLean

Článek

New Jersey doma ještě nevyhrálo, z posledních deseti utkání sedmkrát prohrálo. Naposledy doma s New Yorkem Rangers 0:3. Jediný Jason Arnott dokázal zatím v ročníku vstřelit více než tři góly (4).

Buffalo je ne tom podobně, z poslední desítky duelů vyhrálo třikrát. Naposledy Šavle uspěly v Torontu, přestože 0:2 prohrávaly. Gólem a asistencí zařídil vyrovnání Derek Roy, který s 15 body jasně kraluje klubové produktivitě. V samostatných nájezdech rozhodl Ennis. Zatímco doma Buffalo ještě neuspělo, na hřištích soupeře mají pozitivní bilanci.

Oba týmy se v probíhající sezoně utkávají již potřetí. V polovině října bezgólové skóre změnil až v prodloužení Ďábel Kovalčuk, odveta o deset dnů v později skončila jasným triumfem Buffala 6:1. Dva góly vstřelil Thomas Vanek.

Na vítězství New Jersey si můžete vsadit v kursu 2,1, na výhru Buffala vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,75. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,7.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama