Hlavní obsah

Manchester United se může přiblížit vedoucí Chelsea na rozdíl jediného bodu

S cílem snížit náskok lídra Premier League Chelsea na jediný bod vyrazili na hřiště Aston Villy fotbalisté Manchesteru United. Pokud Rudí ďáblové zvítězí, budou na Londýňany s jedním zápasem k dobru ztrácet jediný bod.

Článek

Desátá Aston Villa ale doma ještě neprohrála, ke třem vítězstvím přidala stejný počet remíz. V minulém kole „Villans“ porazili 3:2 Blackburn, góly vstřelili Downing, Delfouneso a Collins. Domácí mají potíže se zraněnými, na marodku přibyli Cuellar a Beye.

Manchester venku ještě neprohrál, k jediné výhře ale přidal pět remíz. V minulém kole svěřenci trenéra Fergusona jen remizovali na trávníku městského rivala City 0:0. Pro pět žlutých karet nemůže nastoupit záložník Scholes.

Aston Villa doma neporazila v lize United 15 let, z posledních 27 vzájemných duelů vyhráli domácí jediný. Loni překvapivě uspěli na Old Trafford 1:0, předchozích 25 zápasů tým United bodoval.

Na vítězství Aston Villy si můžete vsadit v kursu 3,96, na výhru Manchesteru United vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama