Hlavní obsah

Plzeň hájí komfortní náskok v souboji s Libercem

S výrazným devítibodovým náskokem vykročí do druhé poloviny Gambrinus ligy fotbalisté Plzně. Viktoria v sobotním duelu hostí sedmý Liberec a hodlá potvrdit skvělou domácí bilanci. Jako jediná v soutěži doma ještě neprohrála.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Kapitán Plzně Pavel Horváth (vpravo) před Tomášem Frejlachem z Baníku Ostrava

Článek

V sedmi utkáních Západočeši získali 19 bodů při skvělém skóre 24:7. V minulém kole Plzeň zvítězila 2:0 v Ostravě, góly vstřelil Petržela a Kolář.

Liberec na hřištích soupeřů vstřelil jen šest gólů, přesto z osmi utkání získal stejný počet bodů. Naposledy Slovan díky dvěma trefám Štajnera a jednoho gólu Keriče porazil Hradec Králové. Předtím Liberec pod vedením nového trenéra Rady zvítězil gólem Bosančiče na Slovácku.

Na konci července Plzeň rozhodla o výhře v Liberci již úvodních třech minutách, kdy se prosadili Rezek a Limberský. Kerič sice ještě do přestávky snížil, na další gól Rezka z 64. minuty už Slovan reagoval jen proměněnou penaltou Bosančiče.

Na vítězství Plzně si můžete vsadit v kursu 1,51, na výhru Liberce vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,9. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama