Hlavní obsah

Hokejisté Ústí nad Labem se mohou přiblížit vedoucí dvojici

Na rozdíl dvou bodů se mohou hokejisté Ústí nad Labem přiblížit druhému Chomutovu. Stačí jim k tomu v dohrávce 18. kola první ligy porazit Znojmo. Šest z posledních osmi zápasů Ústí se muselo prodlužovat.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Liberecký Jan Holub (vlevo) bojuje o puk s Tomášem Rodem z Ústí nad Labem - ilustrační foto.

Článek

Severočeši doma vyhráli šest zápasů z osmi, naposledy zvládli prestižní derby na ledě Chomutova. K vítězství 5:4 po prodloužení přispěli góly Janků, Alinč, Kanko, Pajič a Poživil, který v 64. minutě rozhodl.

Znojmo poslední tři zápasy prohrálo a rádo by neúspěšnou sérii ukončilo. Orli naposledy nestačili v Hradci Králové na domácí, porážce 2:3 nezabránily ani trefy Česneka a Davida v poslední desetiminutovce.

V prvním letošním vzájemném duelu Úst vyhrálo ve Znojmě 4:3 po samostatných nájezdech, rozhodl Čurilla. Ten otevíral skóre, ještě do přestávky zvýšil Alinč. Orli vyrovnali Štachem a Říhou, Severočechy poslal opět do vedení Mikulík, prodloužení zařídil Vrba.

Na vítězství Ústí nad Labem si můžete vsadit v kursu 1,38, na výhru Znojma vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,6. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,8.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama