Hlavní obsah

Bouřlivák Duda pomůže Plzni v souboji se Slavií

Pikantní zápletku má úterní duel Tipsport extraligy mezi sedmou Plzní a jedenáctou Slavií. V dresu domácích se představí nejproduktivnější hráč první ligy Radek Duda, který v minulosti slavil úspěchy i se sešívanými.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Radek Duda (vlevo) oslavuje trefu proti Mladé Boleslavi

Článek

Plzni chybí Petr Sýkora, který odešel na zahraniční angažmá, nenastoupí ani zraněný kapitán Martin Straka. Západočeši se tak domluvili s Chomutovem na střídavém startu Dudy, který v minulosti dres Plzně oblékal. Největší úspěchy ale zaznamenal ve Slavii, s níž získal i mistrovský titul.

Plzeň těží ze spolupráce dua Vlasák – Straka, které vévodí produktivitě Tipsport extraligy. Vlasák má na svém kontě 27 bodů (10+17), Straka o bod méně (8+18). Naposledy Indiáni podlehli Pardubicím 3:4.

Slavii opustil útočník Daniel Branda, který odešel do italské Cortiny. Pražané naposledy ukončili střelecké tápání, vyhráli v Karlových Varech 5:3. Dva góly vstřelil Vondrka, s 15 body (9+6) nejproduktivnější hráč klubu.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V první čtvrtině Slavia zvítězila v Plzni 3:2. Hvězdou byl Vondrka, který nejprve otevřel skóre, po vyrovnání Johnsona připravil gól pro Žižku a po dalším vyrovnání Sýkory vstřelil v 56. minutě rozhodující gól.

Na vítězství Plzně si můžete vsadit v kursu 1,88, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,15.

Reklama