Hlavní obsah

Kanonýři hájí druhou příčku v londýnském derby proti Tottenhamu

Atraktivní podívanou slibuje sobotní duel Premier League mezi Arsenalem a Tottenhame. Favoritem londýnského derby jsou domácí Kanonýři, kteří jsou v tabulce druzí. Kohouti na svého soupeře ztrácejí ze sedmé příčky sedm bodů.

Foto: Eddie Keogh, Reuters

Carlos Vela (vlevo) a Cesc Fabregas z Arsenalu se radují z branky.v

Článek

Arsenal může počítat s Koscielnym, kterému vypršel dvouzápasový distanc. Fit už je záložník Wilshere. Výhra by kanonýry posunula do čela tabulky a zvýšila tlak na Chelsea, která přivítá Birmingham. V minulém kole Gunners zvítězili 2:1 v Evertonu.

Po operaci kotníku se do sestavy Tottenhamu vrací útočník Defoe, po svalovém zranění by mohl nastoupit Lennon. Otázkou zůstává nasazení Kranjčara. Hotspurs naposledy porazili 4:2 Blackburn, dvakrát se trefil Bale.

Posledních šest vzájemných duelů přineslo vzrušující podívanou s 25 góly, včetně divoké remízy na Emirates Stadiu před dvěma lety. V dubnu sice Kohouti ukončili desetileté čekání na vítězství nad Arsenalem (2:1), ten ale doma s Tottenhamem neprohrál od května 1993.

Na vítězství Arsenalu si můžete vsadit v kursu 1,63, na výhru Tottenhamu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,72. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama