Hlavní obsah

V lize Plzeň o náskok přišla, v pohárové odvetě má komfortní náskok

Po famózním podzimu fotbalisté Plzně přišli o luxusní náskok na čele tabulky, do jarní části před obhájcem titulu Spartou vykročí se čtyřbodovou výhodou. V pohodě ale Viktoria může být v odvetě osmifinále Ondrášovka Cupu v Opavě, první zápas totiž vyhrála jasně 3:0.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zklamaný kapitán Plzně Pavel Horváth.

Článek

Opava je v čele třetí nejvyšší soutěže - MSFL, po polovině soutěže má na čele tabulky jedenáctibodový náskok před Holickým FK Olomouc při skóre 36:7. Naposledy svěřenci trenéra Mazury ale jen remizovali 0:0 v Líšni.

Plzeň v pátek prohrála v Edenu s Bohemians 1905, jediný gól vstřelil Škoda. Západočechům rozhodčí neuznali regulérní gól, Viktoria tak do jarní části Gambrinus ligy vykročí se čtyřbodovým náskokem před Spartou.

Před dvěma týdny otevřel skóre hlavou Bakoš, který po chvilce nahrál na gól Jiráčkovi. Skóre ještě během úvodní půlhodiny pečetil z přímého kopu kapitán Horváth.

Na vítězství Opavy si můžete vsadit v kursu 5,5, na výhru Plzně vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,55. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama