Hlavní obsah

Žilina jede v LM na Chelsea, nechce opakovat poslední domácí debakl

První vystoupení fotbalistů Žiliny v Lize mistrů zatím probíhá neslavně. Slovenský šampion prohrál všechny čtyři zápasy, naposledy s Marseille 0:7. Šanci zlepšit si reputaci mají svěřenci trenéra Hapala v úterý, kdy se v Londýně postaví vítězi Premier League Chelsea.

Foto: Jan Koller, ČTK

Fotbalisté Chelsea oslavují jednu z branek na hřišti Žiliny

Článek

Chelsea o víkendu prohrála v Birminghamu a po druhém zaváhání v řadě přišla o náskok na čele tabulky. Bodově ji dostihl Manchester United. V Lize mistrů jsou ale svěřenci trenéra Ancellotiho bezchybní, vedle dvanácti bodů mají i kvalitní skóre 12:2.

Žilina je zatím v Champions League otloukánkem, všechny čtyři zápasy prohrála při celkovém skóre 1:15. Katastrofálně dopadl pro slovenského mistra poslední duel proti Marseille, které vstřelilo všech sedm gólů během úvodních 63 minut. V lize Žilina naposledy prohrála v Senici 1:2, jediný gól vstřelil Oravec.

První vzájemný duel Chelsea rychle rozhodla ve svůj prospěch, dvakrát se trefil Anelka, po jednom zásahu přidali Essien a Sturridge. První gól MŠK mezi evropskou klubovou elitou obstaral Oravec.

Na vítězství Chelsea si můžete vsadit v kursu 1,12, na výhru Žiliny vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 14. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 7.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama