Hlavní obsah

Slavia se pokouší posunout tabulkou vzhůru, v předehrávce hostí vedoucí Třinec

Starostmi zmítanou Slavia ve středeční předehrávce 24. kola Tipsport extraligy čeká tvrdý oříšek. Do Prahy přijedou hokejisté Třince, kteří jsou v čele tabulky. Domácí si pokusí upevnit pozici v elitní desítce, zaručující postup do vyřazovacích bojů.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Brankář Slavie Miroslav Kopřiva v akci

Článek

Slavii bude chybět zraněný sedmnáctiletý mladíček Dmitrij Jaškin, který má přetržené vazy v koleni. Ofenzívě budou chybět i Endál s Holcem, kteří mají zlomené ruce. Hrát by už měl bek Kadlec. V minulém kole Slavia prohrála na Kladně 1:3, její jediný gól vstřelil Pospíšil.

Třinec naposledy prohrál s Libercem 3:4 po samostatných nájezdech, rozhodl veterán Nedvěd. Góly Ocelářů vstřelili Růžička, Adamský z trestného střílení a Zíb. Třinec je nejúspěšnějším extraligovým týmem na hřištích soupeřů, v 11 utkáních získal 22 bodů.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V první čtvrtině Třinec porazil Slavii 5:3. Skóre sice otevřel Micka, domácí poslali do vedení Peterek a Varaďa. Po dalším gólu Micky se trefili domácí Krajíček a Kohn. Pražané sice snížili Krenželokem, pojistku přidal v 54. minutě Martin Růžička.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 2,33, na výhru Třince vypsali bookmakeři Tipsportu stejný kurs 2,33. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Reklama