Hlavní obsah

Rangers hostí v ostrovním derby Manchester United

Zajímavou podívanou slibuje středeční duel Ligy mistrů mezi Glasgow Rangers a Manchesterem United. V ostrovním derby tak lídr skotské nejvyšší soutěže změří síly s jediným dosud neporaženým celkem probíhající sezony Premier League.

Foto: Murad Sezer, Reuters

Spokojený trenér Manchesteru United Alex Ferguson

Článek

Rangers v domácí soutěži o víkendu zvítězili 3:2 v Kilmarnocku, hattrickem (jednou z penalty) o tom rozhodl kanonýr Miller. Hrát by už měl uzdravený Papač.

Manchester United nezaváhal proti Wiganu, góly při vítězství 2:0 vstřelili Evra a Hernández. Kouč Alex Ferguson kdysi v dresu Jezdců působil, nyní může bývalému klubu zmařit šance na postup ze základní skupiny C. Odpočívat by měli stopeři Ferdinand a Vidič, stejně jako záložník Fletcher.

V úvodním zápase skupiny Rangers překvapivě remizovali na Old Trafford, kde domácí Manchester nedokázal soupeři vstřelit gól. Pokud získají Rudí ďáblové bod i tentokrát, zajistí si postup do jarních bojů.

Na vítězství Glasgow Rangers si můžete vsadit v kursu 3,7, na výhru Manchesteru United vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,85. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama