Hlavní obsah

Sparťané přišli o peníze, zabrat hodlají v Liberci

Ze špatné v mizernou se změnila sezona hokejistů Sparty. Pražané mají v Tipsport extralize nejvyšší rozpočet, přesto jsou před polovinou soutěže daleko za pozicemi, zaručujícími play-off. V týdnu se vedení s hráči dohodlo na snížení platů, zabrat se sparťané pokusí na ledě Liberce.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Trenér Sparty Miloslav Hořava

Článek

Bílí tygři se mohou opřít o produktivitu kapitána Petra Nedvěda, veterán s bohatými zkušenostmi z NHL k pěti gólům přidal solidních 20 asistencí. Naposledy Liberec neuspěl ve Vítkovicích, porážce 4:5 nezabránily ani góly Hunkese, Moravce, Hořavy a Kudrny.

Sparta je mimo svůj stadion tragická, dokázala zvítězit jen v Mladé Boleslavi. Nepomohla ani výměna trenérů, naposledy holešovický celek doma podlehl Zlínu vysoko 0:4.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V první čtvrtině Liberec vedl na Spartě po gólech Kudrny a Nedvěda, ve 36. minutě ale snížil Hromas a necelé dvě minuty před koncem poslal zápas do prodloužení Treille. V nastavení rozhodl o výhře domácích Ton.

Na vítězství Liberce si můžete vsadit v kursu 1,9, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,93. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama