Hlavní obsah

Kanonýři se zaváhání v derby pokusí odčinit v Aston Ville

Před týdnem se mohli fotbalisté Arsenalu posunout do čela Premier League, domácí porážka v derby s Tottenhamem ovšem Kanonýry stála posun. Navíc se na ně dotáhl Manchester United. Svěřenci trenéra Wengera se v sobotu představí na trávníku Aston Villy.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Fotbalisté Tottenhamu Peter Crouch (vlevo), Aaron Lennon (uprostřed) a Gareth Bale se radují z branky.

Článek

Domácí nezažívají vydařený ročník, v tabulce jsou až třináctí. Před vlastními fanoušky „Villans“ sice ještě neprohráli, ve čtyřech ze sedmi zápasů ale remizovali. V minulém kole Aston Villa prohrála v Blackburnu 0:2. Po zranění se vrací Carew a Collins.

Arsenal v úterý prohrál v portugalské Braze 0:2 a navázal tak na víkendový neúspěch v domácí soutěži. Proti Tottenhamu vedl po půlhodině 2:0 (9. Nasri, 27. Chamakh), po přestávce ale Bale, Van der Vaart z penalty a Kaboul pět minut před koncem otočili skóre. V Braze se navíc zranil kapitán Fábregas.

Arsenal neprohrál na Aston Ville v posledních 11 ligových zápasech, „Villans“ z posledních 23 utkání dokázali porazit Kanonýry jen v listopadu 2008.

Na vítězství Aston Villy si můžete vsadit v kursu 3,2, na výhru Arsenalu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,1. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,1.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články