Hlavní obsah

Rozjetí Kojoti hostí Kačery, kteří potřebují bodovat

V naprosto rozdílném rozpoložení jsou hokejisté Phoenixu a Anaheimu. Zatímco Kojoti vyhráli sedm zápasů v řadě a jsou v Západní konferenci NHL na druhém místě, Kačeři třirát v řadě prohráli a jsou mimo nejlepší osmičku.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Hokejisté Phoenixu oslavují výhru - archivní foto.

Článek

Phoenix naposledy nedal šanci Edmontonu, dvěma góly k výhře přispěl Martin Hanzal. Stějně se vedlo Stempniakovi, zbývající trefu obstaral Wolski. Druhý v klubové produktivitě je český útočník Radim Vrbata se 13 body, o dva body více má veterán Ray Whitney. Na listinu volných hráčů byl zařazen Petr Průcha.

Lídrem kanadského bodování Anaheimu je Corey Perry s 23 body (10+13), druhý je zkušený Fin Selänne. Naposledy Kačeři prohráli s Chicagem 1:4 (jediný gól vstřelil Sexton), předtím podlehli 2:4 Anaheimu.

Oba týmy se letos potkají podruhé, v polovině října vyhrál doma Anaheim 3:2. Kačeři vedli po dvou třetinách o dva góly, Phoenix dokázal vyrovnat. Necelých šest minut před koncem rozhol Perry.

Na vítězství Phoenixu si můžete vsadit v kursu 2,1, na výhru Anaheimu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,75. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,7.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články