Hlavní obsah

Plzeň se rve o play-off, V Třinci ji čeká zápas na ledě lídra

Ani devatenáctibodový odpočet pro administrativní chybu nesrazil hokejisty Plzně do kolen. Na zopakování vítězství v základní části jako v minulé sezoně Západočeši pomýšlet nemohou, hodlají se ale porvat o postup do vyřazovacích bojů. Na desátou Slavii aktuálně ztrácejí devět bodů. V neděli je ale čeká těžký úkol – představí se na ledě lídra Tipsport extraligy Třince.

Foto: Milan Malíček, Právo

Jan Kovář (vpravo) se spoluhráči z Plzně Dudou, Strakou, a Modrým

Článek

Oceláři naposledy neudrželi na Slavii dvougólové vedení a prohráli 3:4 po samostatných nájezdech. Třinci nepomohl ani hattrick kanonýra Kohna. Po demolici Litvínova 10:1 Slezané prohráli třikrát v řadě, pokaždé po samostatných nájezdech.

Plzeň od oznámení trestu vyhrála všechny tři zápasy. Nejprve udolala Kladno, pak zvítězila v divokém duelu v Mladé Boleslavi 7:4 a naposledy ji nesrazilo ani třígólové manko v Brně. Kometu nakonec Indiáni porazili 5:4. Tým táhne Tomáš Vlasák, který je s 36 body (13+23) v čele produktivity soutěže.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V první čtvrtině Plzeň porazila Třinec 3:1. Skóre otevřel Vlasák, před polovinou utkání zvyšoval Johnson. Po snížení Vágnera přidal pojistku Heřman. Třiatřiceti zákroky se blýskl devatenáctiletý domácí gólman Mazanec.

Na vítězství Třince si můžete vsadit v kursu 1,85, na výhru Plzně vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,01. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,2.

Reklama