Hlavní obsah

Čajánek s Petrohradem se postaví Omsku s Jágrem a Červenkou

Soubojem českých hokejistů bude pondělní utkání Kontinentální ligy mezi Petrohradem a Omskem. V dresu domácích se představí útočník Petr Čajánek, Avangard má ve svém kádru dokonce tři Čechy – hvězdu soutěže Jaromíra Jágra, forvarda Romana Červenku a obránce Martina Škoulu.

Foto: www.khl.ru

Jaromír Jágr v dresu Omsku

Článek

Petrohrad se v Bobrovově divizi dívá s výrazným odstupem na záda Dynama Moskva, spokojený příliš nemůže být s obrannou činností. Ve 30 zápasech inkasoval již 88 gólů, naposledy prohrál 2:3 po samostatných nájezdech v Čerepovci. Čajánek má na svém kontě 16 bodů, dvanáct zápasů odchytal Jakub Štěpánek.

Omsk v sobotu vyhnal z branky gólmana moskevského Spartaku Dominika Haška, hostující Avangard zvítězil 5:2. Gól a asistenci zaznamenal Jágr, dvakrát nahrával Červenka a jednou Škoula. V tabulce Černyševovy divize se Omsk přetahuje o vedení s Ufou. V produktivitě KHL je před Červenkou jen Radulov z Ufy, Jágr posbíral 22 bodů (10+12).

V polovině září Petrohrad zvítězil v Omsku 4:2, domácím nepomohl ani gól Červenky.

Na vítězství Petrohradu si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Omsku vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,68. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,2.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama