Hlavní obsah

Barcelona v tradiční řežbě o prvenství hostí Real Madrid

Jen málo zápasů v Evropě budí takovou pozornost, jako slavné španělské El Clásico. V pondělí se bude hrát v barcelonském Nou Campu, kam zavítá Real Madrid. A hosté budou hájit jednobodové vedení v tabulce La Ligy.

Foto: Daniel Ochoa de Olza, ČTK/AP

Fotbalisté Barcelony se radují z branky.

Článek

Barcelona v minulém kole vrovnala klubový rekord, když v Almeríi vyhrála 8:0. Hattrickem ke kanonádě přispěl nejlepší fotbalista světa Lionel Messi, dvakrát se trefil Krkič a zbývající góly zařídili Iniesta, Pedro a vlastní trefa Ariadely.

Real se ale také činil, Bilbao rozstřílel 5:1. Hattrickem (jeden gól z penalty) se blýskl Cristiano Ronaldo, další penaltu proměnil Ramos a prosadil se i Higuaín. Madridský tým má před tradičním sokem jednobodový náskok.

Historie vzájemných zápasů je více jak sto let stará, oba celky se v lásce nemají. Naposledy Barcelona vyhrála v dubnu v Madridu 2:0 (Messi, Pedro) a nenáviděného soupeře vystřídala v čele tabulky. Poslední čtyři zápasy vyhráli právě Katalánci, v celkové bilanci vítězství mají těsně navrch Madridští (68-62).

Na vítězství Barcelony si můžete vsadit v kursu 2,1, na výhru Realu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,2. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,1.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama