Hlavní obsah

Ve šlágru dvou nejlepších Tipsport extraligy Vítkovice hostí Třinec

Lepší podívanou byste podle pohledu na tabulku Tipsport extraligy neměli v nadcházejícím kole vidět. Lídr soutěže Třinec se představí na ledě druhých Vítkovic. Oba celky mají na svém kontě 50 bodů, Ostravané odehráli o jeden zápas více.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Hokejisté Třince Martin Adamský (vlevo) a Jan Peterek

Článek

Vítkovice jsou doma nejlepším týmem extraligy, z 12 utkání 11 vyhrály (z toho dvakrát po prodloužení) při skvělém skóre 42:19. V minulém kole Ostravané zvítězili na ledě marné Sparty 4:1, branky vstřelili Szturc, Huna, Punčochář a Hůževka.

Třinec mimo svůj stadion získal 23 bodů, lepší jsou v tomto hodnocení jen Pardubice. Ty ovšem odehrály o jedno utkání více. Oceláři v minulém kole nedali šanci Plzni, kterou porazili 4:0. Góly vstřelili Lojek, Krajíček, Seman a Růžička.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V první čtvrtině Třinec porazil Vítkovice 3:2. Oceláři vedli ve 28. minutě po gólech Peterka, Polanského a Varadi, Ostravané jen korigovali dvěma zásahy Pohla.

Na výhru Vítkovic si můžete vsadit v kursu 2,15, na vítězství Třince vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,53. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Reklama