Hlavní obsah

United mohou postup do čela ligy oslavit postupem v Carling Cupu

O víkendu fotbalisté Manchesteru United využili zaváhání Chelsea a posunuli se do čela Premier League. Svěřenci trenéra Fergusona si dílčí úspěch mohou ještě osladit postupem v Carling Cupu. V jeho čtvrtfinále se představí na trávníku West Hamu.

Článek

Kladivářům se v nejvyšší soutěži nedaří, v tabulce jsou poslední. Trápí je zejména mizerná produktivita, 14 vstřelených gólů v 15 zápasech je málo. A to tři branky vstřelil West Ham během sobotní výhry 3:1 nad Wiganem (34. Behrami, 56. Obinna, 75. Parker). Hrát nemůže Lars Jacobsen.

Manchester naposledy rozstřílel Blackburn 7:1, pěti góly se blýskl bulharský forvard Dimitar Berbatov. Zbývající trefy zařídili Pak Či-song a Nani. V čele tabulky mají „Rudí ďáblové“ dvoubodový náskok.

Posledních šest vzájemných utkání vyhrál Manchester United, v pěti z nich udržel čisté konto. V Carling Cupu se oba soupeři utkali jedinkrát, v roce 1985 vyhrál Manchester gólem Whitesidea.

Na vítězství West Hamu si můžete vsadit v kursu 4,37, na výhru Manchesteru United vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama