Hlavní obsah

Kiel nahání vedoucí Hamburk, potrápit ho opět hodlají Lvi

Na palubovce Rhein-Neckaru Löwen se ve středu představí nejlepší házenkářský tým posledních let bundesligy THW Kiel. Severoněmecký tým ztrácí bod na vedoucí Hamburk, který by neměl zaváhat v Gummersbachu. Kiel tak potřebuje zvítězit, se Lvy se utkávají potřetí během krátké doby.

Článek

Löwen jsou v tabulce pátí, na Kiel ztrácejí tři body. V bundeslize se mohou pochlubit třetí nejlepší ofenzívou, soupeřům již nasázeli 411 gólů. Naposledy vzdorovali v Hamburku lídrovi, v poločase dokonce vedli o tři branky. Nakonec ale prohráli 31:32.

Kiel s českou superstar Filipem Jíchou v sezoně již dvakrát prohrál, v Berlíně a v Hamburku. V průměru nasází „Zebry“ soupeřům téměř 33 gólů v zápase, v minulém kole se ale musely spokojit s výhrou 25:22 proti Magdeburku.

Oba celky se utkaly v pátek, ve šlágru Ligy mistrů se rozešly po remíze 30:30. Zraněními oslabený Kiel přitom ještě dvanáct minut před koncem prohrával o pět branek. Domácí zápas v Champions League vyhrála 21. listopadu Kiel 30:27.

Na vítězství Rhein-Neckaru si můžete vsadit v kursu 2,05, na výhru Kielu vypsali bookmakeři Tipsportu stejný kurs 2,05. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 7,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články