Hlavní obsah

Trápící se Sparta jede na led mistrovských Pardubic

Do druhé poloviny se přehoupla Tipsport extraliga, nejvyšší tuzemská hokejová soutěž. Největší zklamání sezony – pražská Sparta, se pokusí na výhru v Karlových Varech navázat na ledě Pardubic. Východočeský obhájce titulu je v tabulce pátý.

Foto: Alexandra Mlejnková, ČTK

Hokejisté Pardubic oslavují třetí vstřelený gól v utkání s Českými Budějovicemi.

Článek

Pardubice v minulém kole vyhrála 4:2 ve Vítkovicích, góly to zařídili Koukal, Bartek, Nakládal a Somík. Po sérii tří porážek Východočeši poslední tři zápasy vyhráli. Klubovou produktivitu vede Martin Bartek s 22 body (9+13).

Sparta prolomila sérii neúspěšných zápasů v Karlových Varech, kde zvítězila 4:3 po samostatných nájezdech. Ty rozhodl kapitán David Výborný, v základní hrací době se dvakrát trefil Smoleňák a jednou Broš.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V první čtvrtině Pardubice porazily Spartu 3:1, když rozhodly třemi góly během osmi minut druhé třetiny. Odvetu v Praze vedli Východočeši po trefě Mezeie až do 58. minuty, kdy vyrovnal Smoleňák. V samostatných nájezdech rozhodl Výborný.

Na vítězství Pardubic si můžete vsadit v kursu 1,73, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,33. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,3.

Reklama