Hlavní obsah

Hokejisté Brna se mohou dotáhnout na druhý Třinec

Zajímavou podívanou slibuje páteční duel 27. kola Tipsport extraligy mezi Brnem a Třincem. Pokud domácí Kometa zvítězí, bodově se dotáhne na druhé Oceláře.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Fanoušci Komety Brno

Článek

Brno po výhře nad Kladnem uspělo naposledy v Praze, na Slavii zvítězilo 4:3 po prodloužení. Kometa vedla po gólech Dopity a Brabence, domácí třemi brankami otočili skóre. V 58. minutě vyrovnal Hruška a v nastavení rozjásal tisíce brněnských fanoušků v aréně Dlouhý. V tabulce domácích utkání je Kometa druhá nejlepší za Vítkovicemi.

Třinec je na tom stejně v tabulce zápasů na ledě soupeřů. Více bodů získaly jen Pardubice. Naposledy Oceláři prohráli šlágr o první příčku ve Vítkovicích 2:3. Oba góly hostí vstřelil ex-vítkovický Varaďa. Pro zranění kolene by měl chybět útočník Kohn.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

Oba vzájemné duely v probíhající sezoně skončily výhrou hostí. Nejprve Třinec zvítězil v Brně 3:2, odvetu zase získala Kometa poměrem 3:0. Dvakrát se trefil Dlouhý, čisté konto vychytal Trvaj.

Na vítězství Brna si můžete vsadit v kursu 2,15, na výhru Třince vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,53. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Reklama