Hlavní obsah

Chelsea se chce rychle vrátit do čela PL, hostí Everton

S cílem rychle se vrátit na první místo Premier League jdou do sobotního zápasu proti Evertonu fotbalisté Chelsea. Pokud londýnský celek zvítězí, předstihne Manchester United. Ten totiž v Blackpoolu nemůže pro zmrzlý trávník hrát.

Foto: Jan Koller, ČTK

Fotbalisté Chelsea oslavují jednu z branek na hřišti Žiliny

Článek

Chelsea bude postrádat stopera Alexe, který podstoupil operaci kolene a čtyři týdny je mimo hru. Vrátit by se naopak měl kapitán Terry, k dispozici je po vypršení trestu i Essien. Londýnský tým, který zahájil sezonu suverénně, dvě ze tří posledních utkání prohrál, v minulém kole jen remizoval v Newcastlu 1:1 a přišel o první místo. Jediný gól Blues vstřelil Kalou.

Everton je v tabulce těsně nad sestupovými příčkami šestnáctý, na osmnáctý Wigan má ale jen dvoubodový náskok. V minulém kole Everton prohrál s West Bromwichem Albion vysoko 1:4, jediný gól vstřelil Cahill, vyloučený byl Arteta. Ten nemůže hrát, po trestu se vrací Fellaini.

Everton dokázal na Stamford Bridge vyhrát jen v listopadu 1994, od té doby 15x v lize na Chelsea nevyhrál. Poslední čtyři zápasy ale Londýňané nedokázali doma soupeře porazit, naposledy dokonce v Goodison Parku prohráli 1:2.

Na vítězství Chelsea si můžete vsadit v kursu 1,35, na výhru Evertonu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama