Hlavní obsah

Barcelona v repríze posledního finále LM hostí házenkáře Kielu

Šlágr dvou z nejlepších klubů světa čeká v neděli házenkářskou Ligu mistrů. Španělská Barcelona přivítá německého šampiona z Kielu a duel slibuje být vrcholem základních skupiny nejprestižnější evropské klubové soutěže.

Článek

Barcelona si v tabulce skupiny A nevede příliš dobře, po šesti zápasech je až třetí za dosud neporaženým Kielem a dalším bundesligovým klubem Rhein-Neckar Löwen. Naposledy doma Katalánci jen remizovali s polskými Kielcemi 28:28.

Kiel není v ideálním rozpoložení, ve středu prohrál v Mannheimu s Rhein-Neckar Löwen 26:29. Chybělo mu několik opor, včetně české hvězdy Filipa Jíchy. Nepomohlo ani osm gólů Dragičeviče.

První vzájemný duel v aktuálním ročníku skončil začátkem října remízou 28:28. Kiel vedl v úvodu druhé půle o pět gólů, Barcelona se dokázala dotáhnout a odvézt si z Německa cenný bod. V čele nejvyšší španělské soutěži má Barcelona dvoubodový náskok před Ciudadem Real, ve středu přivezla vítězství 30:26 z Leónu.

Na vítězství Barcelony si můžete vsadit v kursu 1,42, na výhru Kielu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,35. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 10.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama