Hlavní obsah

Třinec hájí první místo na ledě Mladé Boleslavi, které hrozí vyloučení

V nepříjemné situaci jsou hokejisté Mladé Boleslavi. Pro administrativní pochybení přišli Středočeši o body v tabulce, nyní jim dokonce vyloučení z Tipsport extraligy. Jedná se o údajném nepravdivém prohlášení o vypořádání dluhů, rozhodovat bude mimořádná valná hromada APK.

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Jiří Polanský (uprostřed) vstřelil Pardubicím dvě branky

Článek

Mladá Boleslav je po odečtu bodů poslední, na Kladno ztrácí šest bodů. V minulém kole Bruslařský klub po pěti zápasech bodoval, Brnu ale podlehl 2:3 po samostatných nájezdech. V čele klubové produktivity je s 17 body Lukáš Pabiška.

Třinec si v neděli poradil 3:0 s mistrovskými Pardubicemi, dva góly vstřelil Polanský, skóre otevřel Růžička. Čtyři z posledních osmi utkání Ocelářů musely rozhodovat samostatné nájezdy.

Stejně tak tomu bylo v první čtvrtině, kdy o výhře Ocelářů rozhodl Polák. Odveta v Třinci skončila jasným vítězstvím 4:0, dvakrát se trefil Bonk, jednou Růžička a Polanský.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

Na vítězství Mladé Boleslavi si můžete vsadit v kursu 2,64, na výhru Třince vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,05. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama