Hlavní obsah

Nezastavitelní Tučnáci přivítají Toronto, bojující o play-off

Nejžhavějším týmem současné NHL jsou hokejisté Pittsburghu. Tučňáci vyhráli posledních deset utkání a posunuli se do čela Východní konference. Ve středu Pittsburgh změří síly s Torontem, bojujícím o play-off.

Foto: Jason Cohn , Reuters

Sidney Crosby nedal brankáři Toronta šanci.

Článek

Pittsburgh táhne kapitán Sidney Crosby, který je s 48 body v čele produktivity NHL. Zároveň je s 24 góly jejím nejlepším střelcem. Tučňáci v pondělí porazili New Jersey 2:1, góly vstřelili Kunitz a právě Crosby.

Nejlepším nahrávačem v dresu Toronta je se 14 asistencemi český obránce Tomáš Kaberle, Javorové listy jsou ve Východní konferenci mezi smečkou pronásledovatelů postupových pozic. Poslední dva zápasy Toronto vyhrálo po samostatných nájezdech, ve Washingtonu v pondělí rozhodl Michail Grabovskij.

Pittsburgh už v probíhající sezoně hrál s Torontem v polovině října a prohrál 3:4. Hosté rozhodli třemi góly v prostřední třetině (dva z nich vstřelil nejproduktivnější hokejista týmu Clarke MacArthur).

Na vítězství Pittsburghu si můžete vsadit v kursu 1,63, na výhru Toronta vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,98. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,04.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama