Hlavní obsah

Plzeň se chce na vítěznou notu vrátit v rozjetém Liberci

Nepříjemnou komplikací je pro hokejisty Plzně porážka na Spartě v posledním kole Tipsport extraligy. Západočeši po odečtu bodů za administrativní chybu dohánějí celky před sebou a bojují o postup do play-off. Další body se pokusí získat v Liberci, který bude usilovat o šestou výhru v řadě.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Archivní foto

Článek

Liberec je v tabulce čtvrtý, na první Třinec ztrácí pouhé tři body. V minulém kole Bílí tygři zvítězili v Karlových Varech 3:2, góly vstřelili Víšek, Podkonický a Kudrna. Klubovou produktivitu táhne veterán Petr Nedvěd, který k šesti gólům přidal úctyhodných 23 asistencí.

Plzeň naposledy prohrála důležitý zápas na Spartě 3:4 a po třech vítězstvích v řadě neuspěla. Dva góly v Praze vstřelil kapitán Martin Straka, jednou se prosadil Johnson. Dvě asistence posbíral Duda. V čele produktivity celé soutěže je Tomáš Vlasák s 42 body (15+27).

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V první čtvrtině Liberec vyhrál v Plzni vysoko 6:1, pětkrát se prosadil v přesilovce. Po dvou gólech vstřelili Hořava a Klimenta. Druhý vzájemný duel v sezoně už Plzeň zvládla, opět před vlastními fanoušky uhájila vedení 3:2.

Na vítězství Liberce si můžete vsadit v kursu 1,9, na výhru Plzně vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,93. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama