Hlavní obsah

Kohouti v londýnském derby přivítají klopýtající Chelsea

Po famózním startu sezony jako by se parní válec jménem Chelsea zasekl. Svěřenci trenéra Ancelottiho výsledkově klopýtají a v tabulce klesli až na třetí místo. V nedělním derby se pokusí nastartovat vítěznou sérii v městském derby na hřišti Tottenhamu.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Fotbalisté Tottenhamu Peter Crouch (vlevo), Aaron Lennon (uprostřed) a Gareth Bale se radují z branky.

Článek

Kohouti jsou v tabulce pátí, na Chelsea ztrácejí čtyři body. V minulém kole remizovali 1:1 v Birminghamu, jejich jediný gól vstřelil Bassong. V týdnu pak Tottenham remizoval v Lize mistrů na trávníku Enschede 3:3. Hrát nebudou Kranjčar a van der Vaart.

Chelsea vedle klopýtání v Premier League prohrála ve středu v Lize mistrů s Marseille, do sestavy se vrací Anelka a Ashley Cole. Stále na marodce je záložník Lampard, stejně jako Alex, Benajoun a Bosingwa. V minulém kole „Blues“ remizovali s Birminghamem 1:1.

Tottenham neprohrál doma s Chelsea od roku 2005, v dubnu díky skvělému Balemu dokonce ohrozil mistrovské sny Ancelottiho svěřenců. A to předtím Kohouti čekali na ligové vítězství nad městským rivalem dlouhých 16 let (32 zápasů).

Na vítězství Tottenhamu si můžete vsadit v kursu 2,71, na výhru Chelsea vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,45. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama