Hlavní obsah

Citizens i s rebelujícím Tévezem hostí v dohrávce Everton

Zatímco na hřišti se fotbalistům Manchesteru City daří a v tabulce jsou třetí, v zákulisí ambiciózního klubu to vře. Žádost o přestup podal kapitán týmu Carlos Tévez, Argentinci údajně chybí kontakt s rodinou. Citizens v pondělí hostí Everton v kole, které výrazně ovlivnil příval sněhu.

Foto: Phil Noble, Reuters

Carlos Tévez, hráč fotbalového týmu Manchester City

Článek

Manchester City doma střelecky tápe, v osmi zápasech vstřelil jen stejný počet gólů. Svěřenci trenéra Manciniho mají stejně bodů jako druhý Arsenal, na vedoucího městského rivala ztrácí dva body. United ale mají jeden zápas k dobru. O pozdvižení se postaral Argentinec Tévez, který požádal klubové vedení o uvolnění. Generalita City to zamítla, výsledkem může být zbavení Téveze kapitánské pásky. Trest čeká de Jonga.

Everton bude nejspíše postrádat zraněného Pienaara, v disciplinárním trestu Arteta. Hostům se hrubě nedaří, v lize nevyhrál posledních sedm zápasů. Poslední čtyři venkovní zápasy Everton remizoval, bez branek hrál i v minulém kole doma s Wiganem.

Poslední tři vzájemné zápasy Everton proti Manchesteru City vyhrál a navíc ani neinkasoval. Celkem „Toffees“ porazili City v pěti z posledních šesti duelů.

Na vítězství Manchesteru City si můžete vsadit v kursu 1,68, na výhru Evertonu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,44. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama