Hlavní obsah

Barcelona ve Španělském poháru hostí Bilbao

Úvodní zápas čtvrtfinále Španělského poháru čeká na FC Barcelona. Katalánský gigant v úvodní zápase hostí Bilbao. To se musí mít na pozoru, Barcelona v posledních dvou ligových zápasech nastřílela soupeřům po pěti gólech.

Foto: Albert Gea, Reuters

Fotbalisté Barcelony oslavují vítězství v derby s Espaňolem.

Článek

Barcelona díky výhře nad Realem Madrid vede prvoligovou tabulku, na Real má dvoubodový náskok. Soupeřům v 16 zápasech nasázela úctyhodných 51 gólů, naposledy vyhrála derby na trávníku Espaňolu 5:1. Po dvou gólech vstřelili Pedro a Villa, zbývající trefu obstaral Xavi. V osmifinále poháru Barca porazila 5:1 tým AD Ceuta.

Bilbao je v tabulce osmé, v minulém kole zvítězilo v Levante 2:1. Góly vstřelili Gabilondo a Martínez. Mezi nejlepšími střelci soutěže se s 10 góly drží Llorente.

V lize se oba týmy utkaly na konci září, Bilbao doma prohrálo s favoritem 1:3. Athletic hrál od 34. minuty o deseti, v závěru byl vyloučený i hostující Villa. Skóre otevřel v 55. minutě Keita, v 74. minutě zvyšoval Xavi. V předposlední minutě korigoval Gabilondo, v nastavení pak pečetil výsledek Busquets.

Na vítězství Barcelony si můžete vsadit v kursu 1,18, na výhru Bilbaa vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 11. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 5,8.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama