Hlavní obsah

Arizona v souboji týmu ze dna NFL hostí Dallas

Na play-off zámořské NFL mohou týmy Arizony i Dallasu zapomenout, přesto se pokusí svoji pozici v tabulce v sobotu vylepšit. Domácí v případě vítězství budou mít stejnou bilanci jako Dallas. Oba soci patří k největším zklamáním sezony, v té minulé totiž své divize vyhráli.

Článek

Arizona má za zády v NFC jen Carolinu, která coby nejhorší tým NHL vyhrála v sezoně pouhé dva zápasy z patnácti. A to jeden z těchto dvou úspěchů byl právě minulý týden proti Arizoně. Cardinals zvítězili čtyřikrát, v předminulém kole zdolali Denver 43:13. Jinak se ale Arizona v ofenzívě trápí, citelně postrádá rozehrávače Warnera, který ukončil kariéru.

Dallas naopak v ofenzívě patří k lepším týmům v soutěži, zase jej trápí obrana. Soupeřům povolil získat 396 bodů. Horší bilanci má jen Denver (415). Naposledy Cowboys porazili Washington 33:30, když field gólem rozhodl v poslední minutě Buehler.

Naposledy se oba týmy utkaly v prosinci 2008, po třech porážkách v řadě Arizona zvítězila 30:24 po prodloužení.

Na vítězství Arizony si můžete vsadit v kursu 2,9, na výhru Dallasu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,4. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 16.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama