Hlavní obsah

Italové si zkomplikovali situaci, musejí porazit Brazilce

Mistři světa Italové jsou na Poháru FIFA ve svízelné situaci. Ve svém posledním utkání musejí v neděli porazit fotbalisty Brazílie, jinak do semifinále prestižního turnaje nepostoupí. Ve čtvrtek totiž překvapivě prohráli s Egyptem 0:1. Brazilcům naopak k jistotě stačí bod, oba předchozí zápasy totiž vyhráli.

Článek

Italové turnaj v Jihoafrické republice, jenž je pro pořadatele generálkou na mistrovství světa příští rok, výhrou nad Američany. Ti sice vedli, po vyloučení Clarka ale neodolali náporu soupeře a prohráli 1:3.

Ve druhém duelu Italové svírali afrického šampióna Egypt, měli několik vyložených šancí. Ty ale neproměnili, několikrát jejich střely skončily na tyči. Egypt tak slaví největší vítězství ve své historii, africký tým ještě nikdy Itálii neporazil. Mistři světa musejí ve svém závěrečném vystoupení porazit silnou Brazílii.

Ta se na úvod také trápila s Egyptem, ale proměněnou penaltou hvězdného Kaká v poslední minutě vyhrála 4:3. Ve druhém utkání neměli „Kanárci“ potíže s Američany, které v pohodě vyklepli 3:0.

Na vítězství Itálie si můžete vsadit v kursu 2,2, na výhru Brazílie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,1.

Reklama