Hlavní obsah

Fotbalová liga je za dveřmi, na hattrick chce útočit Slavia

Fotbalisté Slavie jsou největšími favority Gambrinus ligy, kterou zahájí páteční zápas Teplic se Spartou. Svěřenci trenéra Karla Jarolíma ovládli poslední dva ročníky a budou tedy útočit na historický hattrick. Na paty by jim měla šlapat nejvíce Sparta, špatný ročník chce odčinit Baník a počítat se musí i s Mladou Boleslaví, Libercem a Olomoucí.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Fotbalisté Slavie oslavují mistrovský titul.

Článek

Prim by však měla hrát Slavia, která stejně jako v zimním přestupním období i v létě čeřila přestupové vody. Pohyb v kádru Slavie byl extrémní. Překvapivě se musel pakovat kapitán Brabec, odešli i Besta, Dřížďal a Toleski.

Největší posilou by měl být Tunisan Ragued, dále přišli ze Zlína bek Čelůstka a ex-jablonecký záložník Hloušek. Z italské Regginy se vrátil obránce Krajčík, góly má střílet zkušený Vlček.

Po roce ve druhé lize se do nejvyšší soutěže vrací Bohemians 1905 a dochází tak ke kuriózní situaci. Vršovický klub se tak utká se svým jmenovcem Bohemians Praha. Druhým nováčkem je Slovácko, které koupilo účast od Čáslavi.

U Tipsportu si můžete vsadit na celkového vítěze. Favoritem je s kursem 2 Slavia, následovaná Spartou (2,3). Už větší odstup mají Mladá Boleslav (15), Liberec (17), Ostrava (50) a Olomouc (60). Outsiderem je s kursem 1000 Kladno.

Reklama