Hlavní obsah

Pokud chce Slavia postoupit, musí začít střílet góly

Zejména špatná ofenzíva trápí v úvodu nového ročníku fotbalisty pražské Slavie. Obhájce titulu v úvodních dvou kolech Gambrinus ligy vstřelil jediný gól a po nedělní porážce v Brně je v tabulce až dvanáctý. Navíc jej v případě bodového zisku v pondělní dohrávce v Jablonci může přeskočit nováček ze Slovácka.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Příliš gólové radosti si fotbalisté Slavie v nové sezóně zatím neužili.

Článek

Slavia na úvod ligy remizovala 1:1 s Mladou Boleslaví, když bod sešívaným zachraňoval až jedenáct minut před koncem Marek Jarolím. V neděli pak Slavia zklamala v Brně, odkud si odvezla porážku 0:2. již v úvodní čtvrthodině se trefili Rabušic a Došek.

Větším problémem může být bezgólová remíza v úvodním zápase třetího předkola Ligy mistrů na hřišti Šeriffu Tiraspol. Pokud Slavia ve středeční odvetě nevstřelí Moldavanům gól, bude muset v případě remízy o postup bojovat v prodloužení a následně v pokutových kopech.

Trenér Jarolím i v Brně měnil sestavu, v brance sice nastoupil jednadvacetiletý Hanuš, jinak ale Slavia vyběhla s třemi novými hráči v základní jedenáctce oproti duelu v Tiraspolu. Místo Jandy, Jarolím a Raqueda nastoupili Krajčík, Naumov a Vasiljevič.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 1,28, na výhru Tiraspolu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 8,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,7.

Reklama