Hlavní obsah

Slavia hodlá odčinit vyřazení z Ligy mistrů

Ostudu v podobě vyřazení moldavským Šeriffem Tiraspol z Ligy mistrů mohou fotbalisté pražské Slavie odčinit v Evropské lize. V boji o postup do její základní skupiny ovšem svěřence trenéra Karla Jarolíma čeká Crvena Zvezda Bělehrad.

Foto: Právo

Slávista Belaid v souboji s fotbalistou Českých Budějovic Hunalem

Článek

Slavia si potřebuje doma vytvořit náskok, doma jsou totiž Srbové velice nebezpeční. Český šampión sice vyhrál o víkendu v Českých Budějovicích díky gólu Jaroslava Černého 1:0, herně ale nepřesvědčil. Na vítězství v pohárech navíc sešívaní čekají již 17 zápasů.

Crvena Zvezda není v pohárové Evropě neznámým jménem, bělehradský celek dokonce v roce 1991 nejprestižnější evropský pohár získal. Aktuálně má ale finanční problémy, pro které se musel rozloučit s některými oporami.

Pražané nemohou nasadit zraněné Šmicra, Kaufmana a Pekharta. Potíže s třísly má Grajciar, naopak by už měl nastoupit Hloušek. Na lavičku se po odpykání disciplinárního trestu vrací trenér Jarolím.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 1,8, na výhru Bělehradu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,96. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,3.

Reklama