Hlavní obsah

Zápas pravdy je tu, na Slovensku musejí čeští fotbalisté vyhrát

Přípravy jsou u konce, jde do tuhého. Čeští fotbalisté se v sobotu v Bratislavě utkají s domácí reprezentací a pokud chtějí pomýšlet na postup na mistrovství světa 2010, musejí vyhrát. Slováci na podzim vyhráli na Letné a remíza by jim mohla stačit.

Foto: Petr Horník, Právo

Fotbalisté české reprezentace s nápisem "Věříme" na dresech

Článek

Češi mohou po téměř dvou letech využít služeb Tomáše Rosického. Kapitán národního celku  dlouho marodil s podkolenní šlachou. Zpět je i nejlepší kanonýr reprezentační historie Jan Koller, který je v reprezentaci poprvé od neúspěšného loňského mistrovství Evropy.

Nový trenér a zároveň svazový šéf Ivan Hašek má za sebou vydařenou premiéru proti Belgii, kterou jeho svěřenci porazili 3:1. Po delší době se v Teplicích v reprezentaci trefil Milan Baroš, jemuž se tento týden narodil syn Patrik. Nový přírůstek do rodiny vzápětí ohlásil i Tomáš Hübschman.

Slováci mají před českým výběrem sedmibodový náskok, ale po zápasech proti Česku a Slovinsku zakončí kvalifikaci v Polsku. To se předtím představí v Praze, čeští fotbalisté uzavřou boje o JAR proti Severnímu Irsku.

Na vítězství Slovenska si můžete vsadit v kursu 3,1, na výhru českých fotbalistů vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,15. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,1.

Reklama