Hlavní obsah

Kvalifikace pokračuje, v cestě stojí San Marino

Jen na vítězství mohou myslet čeští fotbalisté ve středečním zápase kvalifikace mistrovství světa 2010. V Uherském Hradišti přivítají San Marino a slabému soupeři potřebují nastřílet co nejvíce gólů. Rozdíl ve skóre totiž může hrát v konečném účtování roli.

Článek

Prvně ale musejí svěřenci trenéra Ivana Haška vyhrát všechny tři zbývající zápasy, v nichž mají výhodu domácího prostředí. Po San Marinu Češi přivítají Polsko a Severní Irsko.

Ve hře je stále i první místo, dosud vedoucí Slováci by ale museli ve zbývajících třech utkáních získat maximálně dva body. Pravděpodobněji tak vypadá útok na druhou příčku a listopadovou baráž.

Místo nejlepšího kanonýra reprezentační historie Jana Kollera, který po nepodařeném duelu na Slovensku opět odcestoval, by se vedle Baroše na hrotu od úvodní minuty mohl objevit mladíček Necid. Připraven nastoupit je i záložník Rosický, který v Bratislavě nebyl ani na lavičce.

San Marino dokázalo jedinkrát ve své historii zvítězit, když porazilo Lichtenštejnsko. Aktuálně má na svém kontě sérii 31 porážek. Jediným profesionálem v kádru je Andy Selva.

Na vítězství českých fotbalistů si můžete vsadit v kursu 1,01, na výhru San Marina vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 18,5. pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 15.

Reklama